3 tips voor een mooie Valentijn

BLOG

3 tips voor een mooie Valentijn

Wees zacht voor je huid 

De huid is ons grootste orgaan. Het is dus belangrijk om hier goed voor te zorgen. Droom jij van een stralende en zachte huid? Begin dan met je huid 1 keer per week te scrubben. Hierdoor verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de celvernieuwing. De Renew Scrub bevat een ultrafijne korrel die de huid in alle zachtheid exfolieert.  

Wil je je huid extra verwennen? Breng dan vervolgens ook een maskertje aan. Bij Care Personal Beauty wordt het masker afgestemd op de behoeften van jouw huid via een uitgebreide huidanalyse.  

Boek een gelaatsverzorging 

Een beetje zelfliefde kan nooit kwaad! Geniet van een deugddoende gelaatsverzorging en ervaar onmiddellijk het verschil. De intensieve behandelingen op maat van jouw huididentiteit verbeteren de kwaliteit van je huid en zorgen ervoor dat jij opnieuw straalt! Samen met je Care Skin Coach kies je de gelaatsverzorging waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft.  

Maak een lekker gezond ontbijt 

Men zegt wel eens… “je bent wat je eet”. Wist je dat je voeding ook een enorme impact heeft op je huidconditie? Een reden meer om je eens goed te verwennen met een gezond ontbijt zoals yoghurt met fruit en noten.