Geef jou huid een boost tijdens de feestdagen

BLOG

Geef jou huid een boost tijdens de feestdagen

1. HOUD JE AAN JOUW DAGELIJKSE HUIDVERZORGINGSROUTINE

Eindejaarsinkopen zitten vol met allerlei verleidingen. Het is gemakkelijk om verleid te worden door mooie verpakkingen, aantrekkelijke kortingen, nieuwe huidverzorgingsproducten… Voor je het weet, probeer je allerlei producten uit en breng je je huid in de war, of erger nog, veroorzaak je irritaties! Er is niets mis mee om je te laten verleiden door iets nieuws, maar praat eerst met je Care Skin Coach en bewaar die verleiding voor het komende jaar.

 

2. RESET CLEANSING MILK EN REBOOST LOTION TO THE RESCUE

Ook al is het soms verleidelijk (vooral na een avondje drinken) om je bed in te duiken zonder je make-up te verwijderen… vergeet niet om je huid altijd te reinigen!

Een grondige reiniging van jouw huid voorkomt dofheid en het verschijnen van puistjes en andere onzuiverheden. Het gebruik van Reboost Lotion zal het indringen van andere huidverzorgingsproducten verbeteren. Reden te meer om deze essentiële stap niet over te slaan.

 

3. WEES ZACHT VOOR JOUW HUID

In de winter daalt de vochtigheidsgraad en droogt je huid sneller uit. Daarom is het belangrijk om het dagelijks te voeden en te hydrateren met een voedende crème.

Verwen jouw huid (en ook jezelf) door ‘s morgens en ‘s avonds een serum aan te brengen. Het serum behandelt specifieke huidproblemen en zal je, in combinatie met de juiste crème, helpen om stralend het nieuwe jaar in te gaan!

 

4. DRINK GENOEG WATER

Het is niet alleen belangrijk om van buitenaf te hydrateren, maar ook om ons lichaam van binnenuit voldoende gehydrateerd te houden. Genoeg water drinken is een gewoonte die we elke dag zouden moeten aannemen.

Vergeet niet dat te veel alcohol je huid uitdroogt en soms zelfs roodheid of een doffe teint veroorzaakt. Dus een klein advies: 1 glas alcohol wordt gevolgd door 1 glas water.

Santé!

 

5. RELAX, TAKE IT EA-ZZZY

Stress… de vijand van je huid! Samen met een gebrek aan slaap verhoogt dit het risico op puistjes, rimpels, fijne lijntjes en irritatie. Het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken en de juiste huidverzorging te krijgen. Maar het is even belangrijk om je niet te laten overweldigen door stress en voor een goede nachtrust te zorgen.

En vergeet niet… Vier het goed, eet goed, slaap goed, rust goed uit, zorg goed voor jezelf en je zult klaar zijn om de verrassingen te verwelkomen die 2022 voor je in petto heeft!

 

Care wenst jullie allemaal een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!


Bron:https://www.carepersonalbeauty.be/huid-boost-feestdagen/