Cadeau inspiratie voor een onvergetelijke Moederdag!

BLOG

Cadeau inspiratie voor een onvergetelijke Moederdag!

ENKELE WEETJES…

De basis van een mooie, gezonde huid is het reinigen van de huid. In de loop van de dag stapelen overtollig talg, bacteriën en vuil zich op. Wanneer je je huid niet reinigt, kan de huid verstopt raken. Hierdoor ontstaan puistjes of zelfs een doffe huid. Verzorgingsproducten worden beter opgenomen in de huid als deze goed gereinigd is. Het is dus van essentieel belang om je huid 2x per dag te reinigen, zowel in de ochtend als in de avond.

Hoe ouder we worden, hoe trager de huidcellen zich gaan vernieuwen. Daarom is het aangeraden om verzorgingsproducten te zoeken waarin de nodige ingrediënten zitten om huidveroudering vroegtijdig te voorkomen zoals vitamine A en E. Het zorgt er niet enkel voor dat ze fijne lijntjes en rimpels gaan verminderen maar ze beschermen de huid ook tegen externe aanvallen.

DE IDEALE CADEAUTIPS

Reset Cleansing Milk

Make-up verwijderen is misschien niet het leukste klusje van de dag, maar het is wel erg belangrijk. Zowel in de ochtend als in de avond voor het slapen gaan is het essentieel om je huid goed te reinigen.
Als je je gezichtsmake-up niet verwijdert voor het slapen gaan, kunnen je poriën verstopt raken en is de kans op puistjes en oneffenheden groter. Zorg ook altijd dat je oogmake-up goed verwijderd is. De restjes mascara kunnen hard worden waardoor je wimpers kunnen afbreken. Daarnaast is de kans op oogontsteking ook aanwezig. Onze Reset Cleasing Milk is een zachte reinigingsmelk om make-up te verwijderen, zonder de huid te irriteren. Een ideaal cadeautje om je mama haar dagelijkse huidverzorgingsroutine nog aangenamer te maken.

Reboost Lotion

Na het reinigen van je gezicht is het essentieel om de zuurtegraad of Ph-waarde weer op peil te brengen. Daarom is het belangrijk hierna een gezichtslotion te gebruiken. Een lotion hydrateert en stimuleert de cel vernieuwing van onze huid en bevat ook kalmerende ingrediënten zodat de huid gedurende de dag of nacht kan kalmeren. Onze Reboost Lotion bevat een lotusextract dat rijk is aan flavonoïden en anthocyanen. Deze perfectioneert de reiniging, tonifieert de huid en voorkomt het trekkerige gevoel. En dus een een belangrijke stap voor de dagelijkse huidverzorging van je mama.

Renew Scrub

Om de het gezicht van je mama nog extra te laten stralen, raden we onze Renew Scrub aan. Scrubben verwijdert dode huidcellen, verfijnt de huidstructuur en stimuleert de cel vernieuwing.Elke dag scrubben raden we niet aan. Het beste is om je huid 1 tot 2 keer per week goed te scrubben. Mocht je een zeer gevoelige huid hebben dan kun je het beter bij 1 keer houden. Ga je zonnen? Scrub je huid beter een avond ervoor en niet vlak voor je de zon in gaat.

Wil je je mama graag met onze producten verrassen op Moederdag?

Wil jij samen met je mama ook jouw huididentiteit kennen en een specifieke gepersonaliseerde verzorging ontvangen? Voeg je dan zeker toe als VIP en blijf op de hoogte. Je kan ook een online afspraak maken.

De huidanalyse:
• Duurt slechts 45 minuten
• Bevat 9 professionele metingen
• En is 100% GRATIS!